Endelig, kameraet funker! :D

Postet 07.04.2012 klokken 13:38 i kategorien Outfit bilder

God morgen, eller ettermiddag er det vel snart nå! Det er et herlig vær ute her i Gjerdrum! :)

Flere som har det slik?

Nå har vi brukt noen dager på å få både kameraet og PC til å gå igjen som det skal! Og endelig, har så flink kjæreste♥ Endelig får jeg lagt ut outfitbildene fra bursdagen til fetteren min, for noen helger siden! :)


Topp Bikbok, skjørt Cubus, belte Nelly, sko Nelly, armbånd H&M

Er ikke alle bildene som er like seriøse. Men nå har jo jeg også lært at man ikke skal ta seg selv altfor høytidelig! :)

Hva er planene til folk i dag?

Vi skal på påskemiddag hos skjønne mams♥ Det skal bli godt med ordentlig kalkun middag :) Elsker det, merker jeg får helt vann i munn av å tenke på det! :D Ellers blir det nok noe rolig, da vi har en hund som er blitt syk.. :( Ikke koselig, han har det ikke helt fint med seg selv..

Hva bruker dere å spise på påskeaften, noe tradisjoner dere har vært år?

Ønsker dere alle en finfin påskeaften♥

-Martine-

Ingen kommentarer

Gi en kommentarDesign av Rmoen.blogg.no

I Martines verden

Jente på 23 år, nylig kjøpt hus med min forlovede og bor på Gjerdrum, med våre 3 nydelige hunder! Skal gifte oss til sommeren.. Noe som jeg gleder meg ekstremt til! Jeg har også bestemt meg for å starte en bedre liv. Skal ta tak i ryggen, og få den opp å gå igjen. Begynt å trene igjen, skal øke dette gradvis og spise genereltsett sunnere... Dette er jo selvfølgelig forloveden med på også, siden han var treningsnarkoman :) Gjøre oss klare for sommerbryllup og bikinisesongen =D
I Martines verden bloglovin


Kategorier

Arkiv


Design av Rmoen.blogg.no
hits