De gode og gamle, men evige:)

Postet 08.04.2012 klokken 14:37 i kategorien Hverdagsliv

Nå er jeg på vei til Lillestrøm! Gleder meg, endelig skal vi jentene samles på en liten kaffekopp<3 Det er KJEMPE lenge siden vi har vært sammen alle mann, så det blir stas!:)

Det skal bli godt å tenke på litt annet akkurat nå og bare catche opp litt<3 Vi alle fire har vært venner siden ungdomsskolen. Og vi kan vel alle sette fingeren på det og si, DET ER SÅ LENGE SIDEN DET. Og mye har skjedd siden den gang:)

Det eneste som er litt teit, er at solen forsvant fra himmelen.. Eller, den har gjemt seg bak noen skyer! Menmen, det blir hva man gjør det til! Hvem vet, kanskje den titter fram likevel!

Hva gjør dere når dere treffer igjen gode gamle venner?

Da sier jeg bare, ha en strålende søndag:-D

-Martine-

Ingen kommentarer

Gi en kommentarDesign av Rmoen.blogg.no

I Martines verden

Jente på 23 år, nylig kjøpt hus med min forlovede og bor på Gjerdrum, med våre 3 nydelige hunder! Skal gifte oss til sommeren.. Noe som jeg gleder meg ekstremt til! Jeg har også bestemt meg for å starte en bedre liv. Skal ta tak i ryggen, og få den opp å gå igjen. Begynt å trene igjen, skal øke dette gradvis og spise genereltsett sunnere... Dette er jo selvfølgelig forloveden med på også, siden han var treningsnarkoman :) Gjøre oss klare for sommerbryllup og bikinisesongen =D
I Martines verden bloglovin


Kategorier

Arkiv


Design av Rmoen.blogg.no
hits