Solen titter frem :)

Postet 17.04.2012 klokken 11:35 i kategorien Trening

Lykke! Kommet hjem etter vetrinær besøk, og Star sover så søtt♥

De trodde først hun hadde fått hårsekk midd, det har hun IKKE fått, og det er veldig fint. For det er pes og styr, og ikke godt i det hele tatt! Hun blir nå behandlet for en allergisk reaksjon, mot hva det vet vi ikke. Fordi, det er jo slik med valper og hunder generelt. De kan reagere på så veldig mye forskjellige, og det er faktisk ikke alt du klarer å holde rede på at de får i seg :) Men, hun må vise bedring allerede i dag, på grunn av irritasjons og utbruddsområdet så ut sånn som det gjorde, så vil være sikker på at hun ikke har fått andre grads betennelse. Da må lille magen til Star få antibiotika i seg også. Nettopp derfor hun ville prøve antibiotika i salveform, så slipper vi å dytte det i henne når hun er så liten! *veldig fornøyd med det* Vel hjemme, og med en litt sliten og mindre fornøyd valp, som har fått på seg krage.

Så nå er det kose mamma tid :)

 

Idag, skal vi på vetrinærdag med hundekurset, heldigvis uten valp. Skal vel sies at jeg føler etter dagen i dag, og med to andre hunder, at det er nok ikke "veldig" mye nytt vi lærer. Men alltids like greit å få en liten oppdatering.

 

Før den tid, skal jeg ta fatt på treningen min! :D   ♥

Idag skal jeg trene triceps og biceps, og slegger nok inn en mageøkt også. Bare for å ta igjen mer fra i går! Can't wait!

Flere som skal trene i dag? Hva skal Du trene?

Ønsker dere en fin dag inntil videre :) Nå er jo solen fremme også :)

 

-Martine-


8 kommentarer

AnnetteHelene sier:

17.04.2012 kl. 12:40

God bedring til hunden:)

Har trent styrke idag, kjempe herlig :)

Ha en strålende tirsdag og treningsøkt :)

I Martines verden sier:

17.04.2012 kl. 14:12

AnnetteHelene: Takk for det!

Ha en fin dag du også :D

Purren sier:

17.04.2012 kl. 14:42

Solen titter frem her også!:) Skal trene litt i dag, pumpe litt jern^^,

I Martines verden sier:

17.04.2012 kl. 14:43

Purren: Lykke til! :D

weddingbee sier:

17.04.2012 kl. 17:32

SV: har nok bare tenkt å ha de som dekorpynt =) Lokalet vårt er ganske stort i tillegg til at det er høyt under taket, så vi hadde enten måttet lage GIGANTISKE eller ÜBERMANGE pomanderer for at det i det hele tatt skulle blitt fint =/ Kunne kanskje brukt de som benkpynt i kirken, men vi har allerede kjøpt lys til det. Dessuten har vi allerede rosebladløper i temafargen, så det hadde uansett blitt overkill med for mye av den samme fargen =) Hva er det i forhold til pynten du ikke finner ut av da? =) Selve lokalet eller bordpynten? Jeg er alltid litt for overinspirert på det området.. heheh.. kan gjerne gi deg noen idèer, men da må jeg få vite hva slags stemning dere ønsker å skape i bryllupet deres =D

I Martines verden sier:

18.04.2012 kl. 09:49

weddingbee: Åh! det hadde jo bare vært knall! Generelt pynt er vel egentlig der vi kommer til kort. Vi kjører fargene rød, kremhvit og sort, og vet at vi skal ha røde roser. Kan også komme inn elementer av sølv, grunnet detaljer her og der. Men videre utover det, vet jeg INGENTING :-/

weddingbee sier:

18.04.2012 kl. 11:21

SV: hvordan ser lokalet deres ut? =) For meg høres det ut som om dere skal ha et classy, Hollywood glamour bryllup? =D Skal se og få samlet alle tankene i et eget innlegg til deg jeg =)

I Martines verden sier:

18.04.2012 kl. 14:11

weddingbee: Lokalet er noe avlangt, og vinduer langs med, nesten hele den ene siden :) Lyskulper i taket, og en "scene" litt lenger fremme. Skal dit tirsdag, kan ta bilder å legge ut.

Ja det blir vel i den duren ja :)
snill du er! :D

Gi en kommentarDesign av Rmoen.blogg.no

I Martines verden

Jente på 23 år, nylig kjøpt hus med min forlovede og bor på Gjerdrum, med våre 3 nydelige hunder! Skal gifte oss til sommeren.. Noe som jeg gleder meg ekstremt til! Jeg har også bestemt meg for å starte en bedre liv. Skal ta tak i ryggen, og få den opp å gå igjen. Begynt å trene igjen, skal øke dette gradvis og spise genereltsett sunnere... Dette er jo selvfølgelig forloveden med på også, siden han var treningsnarkoman :) Gjøre oss klare for sommerbryllup og bikinisesongen =D
I Martines verden bloglovin


Kategorier

Arkiv


Design av Rmoen.blogg.no
hits