God morgen alle sammen :D

Postet 03.05.2012 klokken 10:05 i kategorien Trening

LYKKERUS! Endelig har jeg kommet meg inn på bloggen min igjen! ♥ Jeg har ikke fått kommet inn, siden forrige innlegg fra pad'en min! Skjønner ikke hvorfor egentlig, nesten så jeg klarte å sperre meg selv ute fra min egen blogg!

Noen andre som har hatt problemer?

Anyways, endelig tilbake igjen på jobb. Etter eksamen i går! Herre, det går unna. Nå er det 3 igjen bare! Neste er om tre uker, så har GOOOD tid til å lese og sette meg ordentlig inn i det. Så Flinke meg som klarte å få igang Mac'en min igjen, har endelig noe jeg kan skrive på igjen :D

Så da på grunn av både besøk og MYE styr har jeg ikke fått trent noe særlig.. Men har trent hund, og det er jo noe form for trening :p Skal ta meg en skikkelig treningsøkt i dag og resten av uka! Få igang kroppen igjen, og få litt mer overskudd igjen. Merker etter lange og tunge dager med lesning er jeg helt utslitt! Legger meg jo klokken 10 og sover rundt :)

Noen som har ekstra overskudd til overs? :)

 

Har ikke fått ordnet med treningsplanen heller, siden mac'en "røyk", setter meg ned i helgen og da kommer den ut! :D

Håper dere får en fin og solfylt dag :)-Martine-

4 kommentarer

siljeeira sier:

03.05.2012 kl. 11:46

Så fint at mac`en endelig virker igjen, så irriterende når sånne ting skjer:( Deilig å være ferdig med 1 eksamen sikkert, og på 3 uker så rekker man å lese en del:) Vil tro du nailer det lett! Nå som det er så fint vær, kan man jo sitte ute også:)

Jeg har hatt litt problemer med blogg nå og da, og det er veldig irriterende. Jeg klarer ikke å logge meg inn via mobilen min, det er veldig rart synes jeg. Hmm..

Håper du får en fin dag, og en knall treningsøkt. Du ser skikkelig fresh ut der du står iallefall:)

AnnetteHelene sier:

03.05.2012 kl. 20:44

Håper du har hatt en kjempefin torsdag og gratulerer med overstått eksamen :D sender over masse overskudd !!

I Martines verden sier:

04.05.2012 kl. 10:11

siljeeira: Ja mega irriterende! Men veldig lykkelig nå som den fungerer igjen :-D Helt krise når den dør.. Ja, nå har jeg igjen tre av fem totalt, deilig å se de bare forsvinne! :D Har så innmari mye annet på agendaen, så greit å få de bort :)

Samme her, får ikke gjort noe via mobilen jeg heller. men slet i nesten hele går bare ved å komme inn. Stress..

Det var knall ! :D Får virkelig presset meg selv! :) Takk for det !

I Martines verden sier:

04.05.2012 kl. 10:11

AnnetteHelene: Takk for det! Følte at overskuddet kom meg til gode! Og er mer opplagt og fit for fight i dag! :) Håper du hadde en finfin torsdag:))

Gi en kommentarDesign av Rmoen.blogg.no

I Martines verden

Jente på 23 år, nylig kjøpt hus med min forlovede og bor på Gjerdrum, med våre 3 nydelige hunder! Skal gifte oss til sommeren.. Noe som jeg gleder meg ekstremt til! Jeg har også bestemt meg for å starte en bedre liv. Skal ta tak i ryggen, og få den opp å gå igjen. Begynt å trene igjen, skal øke dette gradvis og spise genereltsett sunnere... Dette er jo selvfølgelig forloveden med på også, siden han var treningsnarkoman :) Gjøre oss klare for sommerbryllup og bikinisesongen =D
I Martines verden bloglovin


Kategorier

Arkiv


Design av Rmoen.blogg.no
hits